اسم موقعنا جديد ومختلف فلازم نفسره علشان الموضوع دا شغل بال زوار الموقع هو مكون من مقطعيين .. اه مقطعيين .. الاول حرف او والتانى فاكس حرف الاو دا بقى بيرمز ل..... عارف انت ال.......... الحقيقة هو ملوش لزمة احنا حطناه كدا يعنى اى هررى كنا محتاجينه علشان الاسم الاساسى مكنش متاح المقطع التانى بقى الى هو فاكس :- تعنى كلمة فاكس (مش مهم - ملوش لزمة - مش مهتم - بيض "بتاع الاكل"- نفض - كبر - طنش - وهكذا..) اخر الكلام ان الموقع بيهرى فى اى منكش ملوش مسكه ولا حتى قسم محترم والقائميين علية شباب هلاس.

يتم التشغيل بواسطة Blogger.

20‏/12‏/2013

طريقة عمل البطاطس المقلية المقرمشة The modus operandi of crispy fried potatoes

طريقة عمل البطاطس المقلية المقرمشة
ادوات, المطبخ, المقرمشة, المقلية, المنزل, بطاطس, جديدة, جنتي, خل, زيت, شهى, شهي, طريقة, لذيذ, ملح,
تريدين طريقة لعمل البطاطس المقلية بسهولة ؟ 
سئمتى من كون البطاطس مغايرة للتى تأكلينها فى خارج المنزل ؟
مع هذة الطريقة الجديدة قولى وداعاً للفشل المتتالى ^_^ 
ادوات, المطبخ, المقرمشة, المقلية, المنزل, بطاطس, جديدة, جنتي, خل, زيت, شهى, شهي, طريقة, لذيذ, ملح,
لذلك لا تقلقى كثيراً فلدينا الطريقة المثلى لعمل طبق بطاطس شهى ولذيذ مقرمشة من الخارج وطرية من الداخل .

أولأ المقادير :-

١- حبات بطاطس .
٢- كوب خل ابيض .
٣- ملح .
٤- زيت للقلى .
٥- بعض الادوات الموجودة فى المطبخ .
ثانياً طريقة التحضير:-
1 ـ قشروا البطاطس وقطعوها أصابع أو شرائح بأي شكل تفضلونه.
 2 ـ أثناء التقطيع ضعوا قدر فيه ماء و مقدار مناسب من الملح على النار.
3 ـ عند غليان الماء أضيفوا كوب خل أبيض ثم ضعوا البطاطس وأتركوها لمدة خمس دقائق تغلي.
 4 ـ تصفى من الماء ثم تقلى في زيت ساخن محضر مسبقا.
5 ـ عندما يميل لون البطاطس الى اللون الاصفر أو إلى اللون الذهبي تستخرج من الزيت وستلاحظون أنها اصبحت مقرمشه جداً من الخارج وطرية من الداخل في نفس الوقت.
نتمنى لكم الاستمتاع بطبق البطاطس المقرمشة اللذيذة ^_^

ليست هناك تعليقات :

إرسال تعليق

تطوير : -